Tenten en Luifels

Wij bieden u een gamma tenten en luifels aan en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Hieronder een kort overzicht. Voor info, bezoek de website van het merk van uw keuze of spring een keertje bij ons binnen voor meer advies.

Isabella

De bekende Isabella-kwaliteit zit hem in de details. Isabella staat gelijk aan kwaliteit tot in het kleinste details waarbij de nadruk ligt op functionaliteit en duurzaamheid. Generaties lange ervaring en knowhow gaan schuil achter de unieke gepatenteerde oplossingen van Isabella, die het leven van de kampeerder veraangenamen. Sterke en duurzame materialen, moderne designs en een exclusieve afwerking zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tijd in uw vakantiewoonkamer.

Website

Ventura

Is uw reis compagnon voor caravans, bus en autocampers. Lichtgewicht maar stijlvolle tenten, makkelijk te onderhouden. Ventura brengt u kwaliteit voor een gunstigere prijs. De voortenten in de "standaard" collectie genieten van vele extra's : Gordijnen/gordijnsysteem eenvoudige en snelle montage, regelsnoer, hoogwaardige materialen, aanpassing aan de caravan, schroefloos FIXON systeem, IXL glasvezelframe mogelijk.

Website

Dorema

Betaalbare topkwaliteit voortenten voor alle gangbare modellen caravans en een ruim gamma aan accessoires en onderdelen. Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiksvriendelijk kampeerproduct. Alle tenten worden voorzien van het Dorema kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie. Wij bieden een programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Gegarandeerde duurzaamheid van een Nederland kwaliteitsmerk.

Website

Brand

Geniet van pure kwaliteit, traditie en desing. Deze 3 kernwaarden vormen al meer dan 65 jaar de basis van de ontwikkeling van onze producten. Met onze voortentcollectie van vijf productgroepen bieden wij voortenten voor alle gebruikstoepassingen. In de productgroepen " Travel " en " Allround " staat voor de reizende kampeerder een ruim aanbod ter beschikking. In de "komfort" en "Premium" klasse bienden we een ruim gesorteerd aanbod in seizoens - en 4-seizoenstenten in de meest uiteenlopende uitvoeringen.

Website

DWT

Wij houden ervan, om aan uw kampeerwensen te voldoen. Sinds 1986 draait bij dwt alles alleen maar om tenten. Tenten voor alle gebruiksdoeleinden. Uw tent staat meestal op dezelfde plaats ? Dan bent u zeker geïnteresseerd in onze complete tenten. U houdt van flexibiliteit en gaat met de camper of campingbus op vakantie ? dan zijn onze praktische mobiele tenten en bustenten wat u zoekt. U wilt een zonnedak ? ook hier kunnen wij u verder helpen. Verscheidenheid kent bij dwt nauwelijks grenzen.

Website

G├╝sto

Van "Caravilla" - tenten, "komfort" - tenten en "Basis" - tenten , wij bieden u kwaliteit, traditie en competentie sind 1932. Degelijkheid, op maat, 4-seizoenstenten dat zijn onze troeven. Wij streven naar een top kwaliteit met de beste materialen gemaakt door een team van mensen met een visie.

Website

Unico

De meest stormvaste voortenten en luifels vindt je bij Unico. Licht, ruim, afneembare slikranden en boogframe zijn ons handelsmerk. Unico Verona : Al jaren de absolute top op het gebied van caravan voortentluifels. Het is wat prijs betreft niet de goedkoopste, maar je krijgt een zwaardere kwaliteit van doek en een oersterk boogframe, dat zelfs de zwaarste weersomstandigheden kan trotseren. Uitritsbare zijpanelen met windschermen en afneembare slikranden zijn onze toppers evenals zorgvuldige afwerking en het gebruik van topmaterialen.

Webiste

Thule

Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten. Luifels vast gemonteerd op uw caravan. Wij plaatsen op de Fendt caravans meestal een luifel van het type 6200 , dakmontage met de speciale Roofsupport Fendt. Slimme oplossing : de keuze voor een luife die op het dak van een caravan wordt gemonteerd, is de perfecte manier om de caravanrail vrij te houden voor andere doeleinden. Gewichten gaan van 20 tot 32 kg., een breed assortiment aan lengtes. Wil u toch een tent aan uw luifel hebben dan behoren de Panorama, Residence, Safari room of de nieuwe Quick Fit tot de mogelijkheden. Maar ook zijwanden, voorwand of windscherm zijn mogelijk. Thule maakt u het reizen gemakkelijker.

Website

Wigo

Website

Herzog

Website

Kampa

Website